El Curs en Tecnologia de Productes lactis és un curs de formació per a professionals, centrat en els aspectes clau per entendre el funcionament d'una indústria làctia, de la interacció dels equips de processament amb la matèria primera (llet), per obtenir els productes lactis de qualitat desitjats.
Ofereix la informació resumida dels aspectes relacionats amb els processos d'elaboració dels principals tipus de formatges (fresc ultrafiltrat, pasta premsada, coagulació àcida, pasta filada, blava) i en l'àmbit de la producció de iogurt i de llets fermentades (iogurt ferm, batut, amb probiòtics, amb fruita, etc.).
Es realitzarà anàlisi sensorial de formatges i iogurts.
Horari de 9 h a 17.30 h, amb un 50% de classes pràctiques.
El curs disposa de dos mòduls: mòdul 2, centrat en l'elaboració de formatge i el mòdul 3, en l'elaboració de iogurt i llets fermentades.
A QUI VA DIRIGIT?
Professionals que centren la seva activitat en producció, R+D, qualitat o comercialització provinents de: Empreses làcties, Empreses proveïdores de serveis, ingredients, materials i equips a la indústria làctia, Centres tecnològics i de recerca.
En aquesta pàgina web podreu fer la inscripció als cursos fent clic a l'apartat "INSCRIPCIÓ".
PREU
Mòdul 2: 675 €
Mòdul 3: 450 €
Mòdul 2 + 3: 1.050 €
IVA no inclòs.
Descompte si ets de la provincia de Girona amb el codi: GIRONA-IRTA