Efectes de l’aplicació de dejeccions ramaderes en la qualitat del sòl

Sobre l'activitat

Us informem que queden ajornades totes les activitats organitzades per l'IRTA amb motiu del coronavirus COVID-19 fins a proper avís.

L’aplicació als cultius de dejeccions ramaderes té, en general, efectes beneficiosos sobre les característiques dels sòls. És necessari, però, un adequat maneig de les dejeccions ramaderes per assolir aquesta millora.

La present jornada es fa en el marc de l’activitat demostrativa “QUALISÒL: Millora de la qualitat del sòl amb l’aplicació de dejeccions ramaderes”, finançada a través de l’operació 01.02.01 de Transferència Tecnològica del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020. Aquest projecte té per objectiu fer arribar al sector productor la importància de la millora de la qualitat del sòl en la protecció del sòl, la mitigació del canvi climàtic a través de la captura i emmagatzematge de carboni atmosfèric en el sòl i els beneficis agronòmics i ambientals que comporta, en aquest sentit, l’aplicació de dejeccions ramaderes als cultius.

Es planteja, a més, l’objectiu d’explicar, a la societat no vinculada al sector agrari, la importància d’un adequat maneig del sòl en el conjunt de les activitats humanes, però especialment en l’agricultura.

Català
Preu: Gratuït
26/03/2020
9:30h - 13:00h
Places limitades
La Tallada d'Empordà
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down