Pere Vilardell
Pere Vilardell, Enginyer Tècnic Agrícola, que treballa des de 1985 a l’estació experimental de Mas Badia. La seva tasca és el desenvolupament d’assaig en l’àmbit de fructicultura, poma i pera, i de protecció de cultius, especialment malalties.
Ha participat en la confecció i validació d’alguns models de predicció de malalties fúngiques que afecten a fruites de llavor i vinya.
Col·labora en l’estació d’avisos fitosanitaris de la demarcació de Girona en l’apartat de fruiters, especialment en la xarxa de motejat i d’altres malalties
Joaquim Carbó
Joaquim Carbó Pericay és Enginyer Tècnic Agrícola i des de l'any 1984 dur a terme la seva activitat investigadora a l'Estació Experimental Agrícola Mas Badia. És responsable tècnic de les activitats que es desenvolupen en el marc del Programa de Fructicultura: avaluació de noves varietats i portaempelts, disseny i maneig sostenible de plantacions, bioreguladors i implementació de la qualitat de la fruita.
Glòria Àvila
Glòria Àvila Casademont és Enginyera Tècnica Agrícola (2008) per la Universitat Politècnica de Catalunya i amb títol de Màster Universitari en Agricultura Ecològica (2009) i en Agrobiologia Ambiental (2013), ambdós per la Universitat de Barcelona. Des de 2008 és col·laboradora a la investigació a l’IRTA Mas Badia, desenvolupant les activitats en el marc del programa de Fructicultura, i més concretament en el cultiu de la pomera: avaluació de noves varietats, portaempelts, disseny i maneig sostenible de plantacions, bioreguladors i implementació de la qualitat de la fruita. Participa en publicacions cientifico-tècniques, i té una àmplia experiència en l’organització d’activitats de transferència (jornades, cursos, etc.) i també en la realització d’experimentació contractada amb empreses del sector.
Francesc Camps
Francesc Camps Sagué. Investigador – especialista de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) del Programa de Conreus Extensius Sostenibles, amb seu a l’Estació Experimental Agrícola Mas Badia. Durant més de 30 anys ha desenvolupat la seva activitat a l’Àrea de Conreus Extensius de la Fundació Mas Badia, centre consorciat a l’IRTA, fins la seva incorporació a l’institut el gener de 2020. Ha centrat la seva activitat en l’avaluació de les necessitats hídriques de diferents conreus herbacis i llenyosos, la gestió i aplicació agrícola dels fangs d’edar, la introducció de cultius captadors de nitrogen per a la minimització de la lixiviació de nitrats a camp i la producció de cultius energètics, tan llenyosos com herbacis. Té un elevat nombre de publicacions en revistes de divulgació, una àmplia experiència en l’organització d’activitats de transferència (jornades, cursos, etc.) i també en la realització d’experimentació contractada amb empreses del sector. Actualment també és secretari de la Comunitat d’Usuaris d’Aigua del Baix Ter.
Jaume Lordan
Jaume Lordan Sanahuja, Investigador a l'IRTA des de Juny 2018. Prèviament investigador post-doctoral a la Universitat de Cornell (NY) (2015-2018), formant part del grup de fisiologia i tecnologia del cultiu. Actualment, està treballant a l'IRTA en el desenvolupament i l'avaluació de nous sistemes de formació per optimitzar la seva eficiència fisiològica, així com en el maneig de la càrrega i l'avaluació de noves varietats i peus de pomera.
Lluís Vila
Lluís Vila Camps, veterinari i enginyer tècnic agrícola, que treballa al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació des del 2007. Ha estat tècnic de la Unitat de producció agrària ecològica i, actualment, és el responsable de la Unitat de Sanitat Vegetal de Girona, des d’on es coordinen les estacions d’avisos fitosanitaris de tots els conreus de Girona i les agrupacions de defensa vegetal d’aquesta demarcació.