IV Assemblea General INNOÀPAT: Ajuda'ns a decidir el nostre futur

Sobre l'activitat

Aquesta assemblea és realitzarà en format virtual. Per més informació contactar amb Núria Canamasas (nuria.canamasas@irta.cat)

L’Assemblea General de la Comunitat RIS3CAT INNOÀPAT és una jornada que volem fer en format obert per a altres actors del sistema RDI agroalimentari català i pels coordinadors d’altres comunitats RIS3CAT amb els quals existeixen possibilitats de col·laboració per fer recerca i innovar. El lema d’aquesta jornada, AJUDA’NS A DEFINIR EL NOSTRE FUTUR, és una invitació al debat en una jornada on la presència del sector privat serà prou significativa. La jornada tindrà una component interactiva i els participants podran intervenir en diferents moments per tal de contribuir a definir quin és el futur que volem construir per a la col·laboració públic-privada i la innovació oberta en el nostre sector.

Català
Preu: Gratuït
13/03/2020
09:30h - 13:45h
Places limitades
Caldes de Montbui

Ponents

left button
right button

Josep Usall

Dr. Josep Usall i Rodié, ocupa el càrrec del director general de l’IRTA des del juliol de 2018.
Va obtenir el títol d’Enginyer Agrònom per la UPC el 1991 i es va incorporar a l’IRTA com a investigador el 1992. El 1995 es va doctorar a la UdL. Ha estat director del Servei Tècnic de Postcollita de l’IRTA des de 2002 i cap del programa de Postcollita des de 2012. El camp principal de la seva recerca ha estat el desenvolupament d’estratègies de control de les principals malalties de postcollita de fruita i dels patògens de transmissió alimentària en fruites i hortalisses per consum en fresc i mínimament processades.


Ha participat en 37 projectes de recerca, dels quals 14 com a investigador principal i 5 pertanyents al Programa Marc Europeu, que han resultat en la publicació de més de 160 articles en revistes d’impacte indexades al SCI, 18 capítols de llibre i la col·laboració en l’edició de 9 llibres. Ha presentat més de 150 comunicacions a congressos, entre elles 12 ponències convidades. Ha dut a terme estades de recerca en diversos centres dels EUA, Portugal i Nova Zelanda. La seva interacció amb el sector privat l’ha portat a participar en més de 20 grans contractes amb empreses i és autor de 60 articles de divulgació i de tres patents. Ha estat director d’11 tesis doctorals i és professor en màsters de la UdL. També ha estat membre del comitè editorial de la revista Postharvest Biology and Technology.


Membre de la Taula Permanent i del Plenari del Pacte Nacional per a la Societat del Coneixement (PN@SC). Representant del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya als Patronats de la Institució de Centres de Recerca de Catalunya (iCERCA) i de BIOCAT. Vicepresident del Patronat de la fundació privada Centre de Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari (CREDA), del Patronat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB) i del Consell de Direcció del Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG).

Horari

09:30 h   Registre i cafè
10:00 h  Benvinguda FCAC - ACCIÓ - IRTA. Sr. Jordi Vives director de la FCAC; Sr. Joan Comas, Gerent de l’Àrea de Projectes R+D i Innovació d’ACCIÓ ; i Dr. Josep Usall director general de l'IRTA.
10:20 h  Resultats dels projectes. Nous productes, serveis o millores.
11:20 h   Impacte de la comunitat INNOÀPAT
11:30 h   Visió sobre l'aliança INNOÀPAT-COTPA
11:45 h    Proposta de continuïtat.
  12:00 h    Enquesta sobre el futur de la comunitat
  12:30 h      Fi de la reunió

Organitza

Comparteix

Col·labora

Lloc de realització

ASSEMBLEA INNOÀPAT VIRTUAL Per més informació contactar amb Núria Canamasas nuria.canamasas@irta.cat  
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down