Què és IRTA Transferència?


És el portal de transferència de coneixement de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA). Hi trobareu informació actualitzada sobre les jornades i cursos, així com de tots els esdeveniments de transferència impulsats i vinculats a l’Institut. A través d’aquest portal us hi podreu inscriure i consultar tot tipus de documentació relacionada.
A més, si voleu estar al dia de tota l’activitat de transferència de l’IRTA, el portal posa a la vostra disposició un calendari d’activitats i alertes de correu personalitzades, així com el nostre catàleg de serveis.

Us convidem a registrar-vos al portal i indicar-hi les vostres categories d’interès. D’aquesta manera, les activitats que us hi apareixeran seran les que us interessen, i el procés d’inscripció us resultarà molt més àgil!

L’IRTA és un centre de recerca dedicat a la R+D+i en l’àmbit agroalimentari i està adscrit al Departament d’Agricultura Ramaderia Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya. Els seus objectius són modernitzar, millorar i impulsar la competitivitat i el desenvolupament sostenible dels sectors agrari, alimentari, agroforestal, aqüícola i pesquer, així com proveir els consumidors d’aliments sans i de qualitat, i millorar el benestar de la població

IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down