FRUIT MONITOR

Sobre l'activitat

Us informem que queden ajornades totes les activitats organitzades per l'IRTA amb motiu del coronavirus COVID-19 fins a proper avís.

DEMOSTRACIÓ DE TECNOLOGIES DE MONITORITZACIÓ MICROCLIMÀTICA I ESTAT HÍDRIC EN PARCEL·LES DE FRUITERS

El seguiment de la situació de les plantacions de fruiters en tots els aspectes que comporta la producció intensiva és bàsic per a la correcta aplicació de les pràctiques culturals adients en el moment i en la forma adequades per aconseguir la màxima productivitat, el màxim aprofitament dels mitjans emprats i en conjunt, la màxima sostenibilitat productiva, econòmica i ambiental de les explotacions.

Ens els darrers anys, amb la millora de la tecnologia del sensors, i de la recollida i transmissió de dades a distància, aquests aparells han demostrat que poden fer un seguiment acurat i fiable de la quantitat d’aigua present en el sòl i permeten disposar de les dades a través de plataformes a internet de forma pràcticament contínua. Al mateix temps, s’ha produït una evolució en els costos dels equips que fa que actualment la seva instal·lació i el seu manteniment tinguin un cost raonable.

L’objectiu de la jornada és transferir i divulgar informació pràctica al sector productor sobre les diferents tecnologies existents al mercat.

Aquesta jornada forma part de l’activitat demostrativa Demostració de tecnologies de monitorització microclimàtica i estat hídric en parcel·les de fruiters (FRUIT Monitor) de l’operació 01.02.01 de la Transferència Tecnològica del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020.

Català
Preu: Gratuït
Places limitades
La Tallada d'Empordà
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down