XX Curs internacional en tecnologia de productes carnis

Sobre l'activitat

Nova edició 2023! Fes clic aquí per inscriure't.

El Curs Internacional IRTA en Tecnologia de Productes Carnis és un curs consolidació en el sector, centrada en la modernització i industrialització de la indústria càrnia.

El curs ofereix un repàs exhaustiu de tots els aspectes relacionats amb la tecnologia i la qualitat de la carn i els productes carnis: obtenció de la matèria primera, elaboració, envasat, tecnologies de Processament i tendències industrials.

En aquesta pàgina web podrà realitzar la inscripció als cursos Fent clic en l'Apartat "Vull INSCRIURE'M".

Dates: Del 07/11/22 al 25/11/22
• Mòdul 1: Tecnologia i qualitat de la carn i derivats carnis frescos. Del 07/11/22 al 11/11/22
• Mòdul 2: Tecnologia d'embotits crus-curats i salaons. Del 14/11/22 al 18/11/22
• Mòdul 3: Tecnologia de productes carnis cuits. Del 21/11/22 al 25/11/22

Preus sense IVA
- Curs parcialment bonificable per FUNDAE
- Els preus inclouen esmorzars dels dies lectius i el transport diari des de Girona a l'IRTA de Monells per a qui ho sol·liciti prèviament.

Forma de pagament:
Els pagaments es realitzaran mitjançant transferència bancària al compte corrent que es facilitarà en el moment de la confirmació de la inscripció.

Cancel·lació:
Per anul·lacions de matrícules posteriors al 07/10/2022, es cobrarà una taxa de cancel·lació del 50% del valor de la matrícula. L'organització es reserva el dret de cancel·lar la celebració del curs en qualsevol moment amb anterioritat al dia 07/11/2022. En cas de cancel·lació del curs, l'organització tornarà l'import de la inscripció.

Castellà
Preu: Segons mòdul
07/11/2022 - 25/11/2022
9:00h - 18:00h
Places limitades
Monells

Ponents

left button
right button

Grau Matas

Director mòdul 3: Tecnologia de productes carnis cuits

Grau Matas Ferrer, llicenciat en Tecnologia i Gestió Alimentària. Des del 2010 que forma part del Programa de Qualitat i Tecnologia Alimentària de l'IRTA (IRTA). Les seves funcions s'emmarquen en projectes de recerca, contractes, formació i assessorament tècnic a empreses en la millora i el desenvolupament de productes i en la tecnologia de processos en productes anàlegs carnis, carnis (frescs, cuits i curats) i líquids (llet, liquats vegetals , sucs, cremes, …). Forma part del panell de tastadors de l'IRTA entrenat per a l'avaluació i/o la caracterització sensorial de productes alimentaris. Ha realitzat tasques de coordinació de les plantes pilot IRTA (equipaments, qualitat (RSIPAC/RGSEAA, …) així com també realitza les tasques de coordinació del Curs Internacional en Tecnologia de Productes Càrnics i de l'International Course in Dry cured Meat Products.

Horari

Dates: Del 07/11/22 al 25/11/22
• Mòdul 1: Tecnologia i qualitat de la carn i derivats carnis frescos. Del 07/11/22 al 11/11/22
• Mòdul 2: Tecnologia d'embotits crus-curats i salaons. Del 14/11/22 al 18/11/22
• Mòdul 3: Tecnologia de productes carnis cuits. Del 21/11/22 al 25/11/22

Organitza

Comparteix

Patrocina

Lloc de realització

Finca Camps i Armet Auditori de Monells 17121 – Monells (Girona)
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down