XX Curs internacional en tecnologia de productes carnis

Sobre l'activitat

El Curs Internacional IRTA en Tecnologia de Productes Carnis és un curs consolidació en el sector, centrada en la modernització i industrialització de la indústria càrnia.

El curs ofereix un repàs exhaustiu de tots els aspectes relacionats amb la tecnologia i la qualitat de la carn i els productes carnis: obtenció de la matèria primera, elaboració, envasat, tecnologies de Processament i tendències industrials.

En aquesta pàgina web podrà realitzar la inscripció als cursos Fent clic en l'Apartat "Vull INSCRIURE'M".

Dates: Del 07/11/22 al 25/11/22
• Mòdul 1: Tecnologia i qualitat de la carn i derivats carnis frescos. Del 07/11/22 al 11/11/22
• Mòdul 2: Tecnologia d'embotits crus-curats i salaons. Del 14/11/22 al 18/11/22
• Mòdul 3: Tecnologia de productes carnis cuits. Del 21/11/22 al 25/11/22

Preus sense IVA
- Curs parcialment bonificable per FUNDAE
- Els preus inclouen esmorzars dels dies lectius i el transport diari des de Girona a l'IRTA de Monells per a qui ho sol·liciti prèviament.

Forma de pagament:
Els pagaments es realitzaran mitjançant transferència bancària al compte corrent que es facilitarà en el moment de la confirmació de la inscripció.

Cancel·lació:
Per anul·lacions de matrícules posteriors al 07/10/2022, es cobrarà una taxa de cancel·lació del 50% del valor de la matrícula. L'organització es reserva el dret de cancel·lar la celebració del curs en qualsevol moment amb anterioritat al dia 07/11/2022. En cas de cancel·lació del curs, l'organització tornarà l'import de la inscripció.

Castellà
Preu: Segons mòdul
07/11/2022 - 25/11/2022
9:00h - 18:00h
Places limitades
Monells

Ponents

left button
right button

Grau Matas

Coordinador del curs

Grau Matas Ferrer, llicenciat en Tecnologia i Gestió Alimentària. Des del 2010 que forma part del Programa de Qualitat i Tecnologia Alimentària de l'IRTA (IRTA). Les seves funcions s'emmarquen en projectes de recerca, contractes, formació i assessorament tècnic a empreses en la millora i el desenvolupament de productes i en la tecnologia de processos en productes anàlegs carnis, carnis (frescs, cuits i curats) i líquids (llet, liquats vegetals , sucs, cremes, …). Forma part del panell de tastadors de l'IRTA entrenat per a l'avaluació i/o la caracterització sensorial de productes alimentaris. Ha realitzat tasques de coordinació de les plantes pilot IRTA (equipaments, qualitat (RSIPAC/RGSEAA, …) així com també realitza les tasques de coordinació del Curs Internacional en Tecnologia de Productes Càrnics i de l'International Course in Dry cured Meat Products.

Horari

Dates: Del 07/11/22 al 25/11/22
• Mòdul 1: Tecnologia i qualitat de la carn i derivats carnis frescos. Del 07/11/22 al 11/11/22
• Mòdul 2: Tecnologia d'embotits crus-curats i salaons. Del 14/11/22 al 18/11/22
• Mòdul 3: Tecnologia de productes carnis cuits. Del 21/11/22 al 25/11/22

Organitza

Comparteix

Patrocina

Lloc de realització

Finca Camps i Armet Auditori de Monells 17121 – Monells (Girona)
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down