XXI Curs internacional en tecnologia de productes carnis

Sobre l'activitat

El Curs Internacional IRTA en Tecnologia de Productes Carnis és un curs consolidació en el sector, centrada en la modernització i industrialització de la indústria càrnia.

El curs ofereix un repàs exhaustiu de tots els aspectes relacionats amb la tecnologia i la qualitat de la carn i els productes carnis: obtenció de la matèria primera, elaboració, envasat, tecnologies de Processament i tendències industrials.

En aquesta pàgina web podrà realitzar la inscripció als cursos Fent clic en l'Apartat "Vull INSCRIURE'M".

Dates: Del 06/11/23 al 24/11/23
• Mòdul 1: Tecnologia i qualitat de la carn i derivats carnis frescos. Del 06/11/23 al 10/11/23
• Mòdul 2: Tecnologia d'embotits crus-curats i salaons. Del 13/11/23 al 17/11/23
• Mòdul 3: Tecnologia de productes carnis cuits. Del 20/11/23 al 24/11/23

Preus sense IVA
- Curs parcialment bonificable per FUNDAE
- Els preus inclouen esmorzars dels dies lectius i el transport diari des de Girona a l'IRTA de Monells per a qui ho sol·liciti prèviament.

Forma de pagament:
Els pagaments es realitzaran mitjançant transferència bancària al compte corrent que es facilitarà en el moment de la confirmació de la inscripció.

Cancel·lació:
Per anul·lacions de matrícules posteriors al 07/10/2023, es cobrarà una taxa de cancel·lació del 50% del valor de la matrícula. L'organització es reserva el dret de cancel·lar la celebració del curs en qualsevol moment amb anterioritat al dia 07/11/2022. En cas de cancel·lació del curs, l'organització tornarà l'import de la inscripció.

*Nota: L'organització es reserva el dret a introduir modificacions al programa i professorat.

Castellà
Preu: Segons mòdul
06/11/2023 - 24/11/2023
8:30h - 18:00h
Places limitades
Monells

Ponents

left button
right button

Brigitte Martínez

Coordinadora del curs Internacional en Tecnologia de Productes Carnis

Brigitte Martínez és Enginyera Tècnica Agrícola (2001) per la Universitat de Vic i la Universitat Politècnica de Catalunya, Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments per la Universitat de Girona (2005) i Màster en Nutrició Humana i Qualitat dels Aliments per la Universitat de les Illes Balears (2010). Especialista en l'aplicació i millora dels tractaments tèrmics discontinus sobre diferents matrius alimentàries, per augmentar la seva vida útil i qualitat sensorial. A més, treballa en l'aplicació de noves tecnologies de conservació (microones, alta pressió i radiofreqüències) per obtenir nous productes o processos adaptats a les demandes dels consumidors. Té àmplia experiència en activitats d'investigació contractual amb empreses de el sector alimentari i en activitats de difusió, participant en les jornades i cursos de processos tèrmics que es duen a terme a l'IRTA des del 2012.

Horari

Dates: Del 06/11/22 al 24/11/22
• Mòdul 1: Tecnologia i qualitat de la carn i derivats carnis frescos. Del 06/12/23 al 10/12/23
• Mòdul 2: Tecnologia d'embotits crus-curats i salaons. Del 13/11/23 al 17/11/23
• Mòdul 3: Tecnologia de productes carnis cuits. Del 20/11/23 al 24/11/23
*Nota: L'organització es reserva el dret a introduir modificacions al programa i professorat

Organitza

Comparteix

Patrocina

Lloc de realització

Finca Camps y Armet Auditorio de Monells 17121 – Monells (Girona)
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down