Tecnologies d’extracció de proteïnes vegetals

Sobre l'activitat

Els cereals i les lleguminoses poden ser valoritzats mitjançant l’extracció de la seva proteïna per l’elaboració de productes alimentaris. En l’actualitat, hi ha una tendència creixent en productes innovadors on s’incorporen fonts de proteïna vegetal. En aquesta jornada es vol donar a conèixer al sector agrari i alimentari les tecnologies per poder realitzar l’extracció de la proteïna vegetal i el seu ús en productes alimentaris.

Català
Preu: Gratuït
04/04/2024
10:00h - 13:00h
Places limitades
Monells

Horari

10.00 h Benvinguda
10.10 h Teoria dels processos d’extracció de proteïna vegetal Ricard Bou, investigador del programa de Funcionalitat i Seguretat Alimentària de l’IRTA.
11.00 h Pausa
11.15 h Demostració pràctica del procés d’extracció de proteïna Ricard Bou, investigador del programa de Funcionalitat i Seguretat Alimentària de l’IRTA.
12.00 h Visita instal·lacions d’assecat de proteïna Xavier Felipe, investigador del programa de Qualitat i Tecnologia Alimentària de l’IRTA.
13.00 h Cloenda

Organitza

Comparteix

Col·labora

Lloc de realització

Finca Camps i Armet, 17121 Monells, Girona Monells, Girona. 17121
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down