Cas pràctic demostratiu: Innovacions en l’elaboració i assecat d’aliment líquids vegetals

Sobre l'activitat

Els cereals i les lleguminoses poden ser valoritzats mitjançant la seva transformació en altres productes alimentaris. L’assecat pot ser una proposta per la valorització d’aquestes matèries primes produint productes alimentaris en pols amb llarga conservació. Una tecnologia innovadora que permet l’assecat d’aliments líquids vegetals és el Pulse Spray Drying. En aquesta jornada es realitzarà la demostració a planta pilot de l’assecat d’aliments líquids vegetals utilitzant aquesta tecnologia.

Activitat finançada a través de l'Operació 01.02.01 de Transferència Tecnològica del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2022.

Català
Preu: Gratuït
18/04/2024
10:00h - 12:00h
Places limitades
Monells

Horari

10.00 h Presentació de la jornada
10.10 h Teoria i pràctica Pulse Spray Drying (PSD). Visita planta pilot líquids, extracció proteïna vegetal i planta assecat Xavier Felipe. Investigador del programa de Qualitat i Tecnologia Alimentària de l’IRTA; Dinar Fartdinov. Tècnic del programa de Qualitat i Tecnologia Alimentària de l’IRTA
11.30 h Torn de preguntes
12.00 h Cloenda de la jornada

Organitza

Comparteix

Col·labora

Lloc de realització

Finca Camps i Armet, 17121 Monells, Girona Monells, Girona. 17121
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down