Tecnologies d’elaboració de begudes vegetals en base cereals

Sobre l'activitat

Els cereals produïts per l’elaboració de begudes vegetals són de varietats seleccionades amb un valor afegit, ja que seran transformades en un producte d’alimentació humana. La producció d’aquesta matèria prima pot donar al sector agrícola una especialització i tecnificació, alhora d’una sostenibilitat mediambiental i econòmica del camp. En aquesta jornada es vol donar a conèixer al sector agrari i alimentari les tecnologies per poder elaborar begudes vegetals. Activitat finançada a través de l'Operació 01.02.01 de Transferència Tecnològica del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2022.

Català
Preu: Gratuït
11/04/2024
10:00h - 13:00h
Places limitades
Monells

Horari

10.00 h Registre d’assistents
10.10 h Teoria de la producció de begudes vegetals en base a cereals  Xavier Felipe. Investigador del programa de Qualitat i Tecnologia Alimentària de l’IRTA.
10.45 h Elaboració de begudes vegetals en base a cereals, inici part pràctica Marc Piella. Investigador en formació del programa de Qualitat i Tecnologia Alimentària de l’IRTA.
11.15 h Pausa
11.30 h Visita instal·lacions planta pilot líquids Xavier Felipe. Investigador del programa de Qualitat i Tecnologia Alimentària de l’IRTA.
12.15 h Continuació pràctica de l’elaboració de la beguda vegetal en base cereals Marc Piella. Investigador en formació del programa de Qualitat i Tecnologia Alimentària de l’IRTA.
13.00 h Cloenda de la jornada

Organitza

Comparteix

Col·labora

Lloc de realització

Finca Camps i Armet, 17121 Monells, Girona Monells, Girona. 17121
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down