XXI Curs internacional en tecnologia de productes carnis

Sobre l'activitat

El Curs Internacional IRTA en Tecnologia de Productes Carnis és un curs consolidació en el sector, centrada en la modernització i industrialització de la indústria càrnia.

El curs ofereix un repàs exhaustiu de tots els aspectes relacionats amb la tecnologia i la qualitat de la carn i els productes carnis: obtenció de la matèria primera, elaboració, envasat, tecnologies de Processament i tendències industrials.

En aquesta pàgina web podrà realitzar la inscripció als cursos Fent clic en l'Apartat "Vull INSCRIURE'M".

Dates: Del 06/11/23 al 24/11/23
• Mòdul 1: Tecnologia i qualitat de la carn i derivats carnis frescos. Del 06/11/23 al 10/11/23
• Mòdul 2: Tecnologia d'embotits crus-curats i salaons. Del 13/11/23 al 17/11/23
• Mòdul 3: Tecnologia de productes carnis cuits. Del 20/11/23 al 24/11/23

Preus sense IVA
- Curs parcialment bonificable per FUNDAE
- Els preus inclouen esmorzars dels dies lectius i el transport diari des de Girona a l'IRTA de Monells per a qui ho sol·liciti prèviament.

Forma de pagament:
Els pagaments es realitzaran mitjançant transferència bancària al compte corrent que es facilitarà en el moment de la confirmació de la inscripció.

Cancel·lació:
Per anul·lacions de matrícules posteriors al 07/10/2023, es cobrarà una taxa de cancel·lació del 50% del valor de la matrícula. L'organització es reserva el dret de cancel·lar la celebració del curs en qualsevol moment amb anterioritat al dia 07/11/2022. En cas de cancel·lació del curs, l'organització tornarà l'import de la inscripció.

*Nota: L'organització es reserva el dret a introduir modificacions al programa i professorat.

Castellà
Preu: Segons mòdul
06/11/2023 - 24/11/2023
8:30h - 18:00h
Places limitades
Monells

Ponents

left button
right button

Brigitte Martínez

Coordinadora del curs

Brigitte Martinez és Enginyera Tècnica Agrícola (2001) per la Universitat de Vic i la Universitat Politècnica de Catalunya, Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments per la Universitat de Girona (2005) i Màster Oficial en Nutrició Humana i Qualitat dels Aliments per la Universitat de les Illes Balears (2010). Especialista en l’aplicació i millora dels tractaments tèrmics discontinus sobre diferents matrius alimentàries, millorant la seva vida útil i qualitat sensorial. A més, ha treballat en l’aplicació de noves tecnologies de conservació (microones, alta pressió i radiofreqüències) per augmentar la vida útil millorant la seva qualitat organolèptica, obtenint així nous productes i/o nous processos adaptats a les demandes del consumidor. Té àmplia experiència en activitats de recerca contractual amb empreses del sector alimentari i en activitats de difusió de l’àrea de tecnologia dels aliments. Actualment està coordinant l’International Course in Dry Cured Meat Products, el Curs internacional en tecnologia de productes carnis, i forma part del Comitè Organitzador Local de l’ICoMST 2025 (International Congress of Meat Science and Technology).

Horari

Dates: Del 06/11/22 al 24/11/22
• Mòdul 1: Tecnologia i qualitat de la carn i derivats carnis frescos. Del 06/12/23 al 10/12/23
• Mòdul 2: Tecnologia d'embotits crus-curats i salaons. Del 13/11/23 al 17/11/23
• Mòdul 3: Tecnologia de productes carnis cuits. Del 20/11/23 al 24/11/23
*Nota: L'organització es reserva el dret a introduir modificacions al programa i professorat

Organitza

Comparteix

Patrocina

Lloc de realització

Finca Camps y Armet Auditorio de Monells 17121 – Monells (Girona)
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down