XIX Curs Internacional en Tecnologia de Productes Carnis

Sobre l'activitat

Nova edició 2023! Fes clic aquí per inscriure't.

CURS COMPLET. En cas que desitgi que li informem si hi ha alguna plaça vacant o vol rebre informació de les nostres futures formacions en Tecnologia de Productes Carnis li agrairíem que completés el formulari d'inscripció.

El Curs Internacional IRTA en Tecnologia de Productes Carnis és un curs consolidació en el sector, centrada en la modernització i industrialització de la indústria càrnia.

El curs ofereix un repàs exhaustiu de tots els aspectes relacionats amb la tecnologia i la qualitat de la carn i els productes carnis: obtenció de la matèria primera, elaboració, envasat, tecnologies de Processament i tendències industrials.

En aquesta pàgina web podrà realitzar la inscripció als cursos Fent clic en l'Apartat "Vull INSCRIURE'M".

Per a més informació sobre el curs os podes dirigir a http://cursocarnicosirta.com/

Castellà
Preu: Segons mòdul
08/11/2021 - 26/11/2021
08:30h - 17:45h
Places limitades
Monells

Ponents

left button
right button

Maria Dolors Guàrdia

Maria Dolors Guàrdia és Enginyera Agrònoma per la Universitat de Lleida (1996) i Doctora Enginyer Agrònom per la mateixa universitat (2003). Treballa a l'IRTA des de 1996 com a investigadora en el programa de Tecnologia Alimentària en el qual realitza, entre altres, funcions de vigilància en legislació alimentària. La seva activitat professional es desenvolupa principalment a través de projectes d'investigació i contractes amb empreses privades a nivell nacional i internacional en l'àmbit de la tecnologia i processat d'aliments, tant en l'aplicació de tecnologies i processos clàssics o convencionals com en l'aplicació d'aquells considerats nous o emergents (alta pressió, radiofreqüència, …). Ha centrat bona part del seu temps en el disseny i execució d'estudis amb panells d'anàlisi sensorial entrenats / experts i de consumidors. Ha participat en el curs internacional des de la seva primera edició.

Horari

MÒDUL 1 TECNOLOGIA I QUALITAT DE LA CARN I PRODUCTES CÀRNIES FRESCOS DEL 8  AL 12 DE NOVEMBRE
MÒDUL 2 TECNOLOGIA DE PRODUCTES CÀRNIS EMBOTITS CRUS-CURATS I SALADURES DEL 15 DE NOVEMBRE AL 19 NOVEMBRE
MÒDUL 3 TECNOLOGIA DE PRODUCTES CÀRNIS CUITS DEL 22 DE NOVEMBRE AL 26 DE NOVEMBRE
Horari docent: 7 ½ hores diàries de classes de dilluns a divendres repartides de 08:30 hores a 17:45 hores, amb un total de 1 i ¾ hores de pausa para el berenar i refrigeris.

Organitza

Comparteix

Patrocina

Lloc de realització

IRTA Monells. Edifici B Finca Camps i Armet 17121 Monells, Girona Espanya
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down