Els cereals i les lleguminoses poden ser valoritzats mitjançant la seva transformació en altres productes alimentaris. L’extracció de la seva proteïna pot donar nous productes alimentaris innovadors, en un mercat on la tendència és el consum de la proteïna d’origen vegetal. Altrament, aquestes matèries primes poden ser valoritzades mitjançant l’elaboració de begudes vegetals. D’aquesta forma també es dona peu a afavorir la sostenibilitat mediambiental i econòmica del camp. Una altra proposta per la seva valorització és l’assecat produint productes alimentaris en pols amb llarga conservació. Una tecnologia innovadora que permet l’assecat d’aliments líquids vegetals és el Pulse Spray Drying. En aquesta jornada es vol donar a conèixer al sector agrari i alimentari les tecnologies actuals per la valorització d’aquestes matèries primes en l’elaboració de productes alimentaris en base vegetal.
Activitat finançada a través de l'Operació 01.02.01 de Transferència Tecnològica del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2022.
Deixa'ns el teu correu electrònic perquè puguem avisar-te quan aquesta activitat obri inscripcions.