XI Jornada de fructicultura de muntanya

Sobre l'activitat

Nova cita de la jornada de fructicultura de muntanya aquesta vegada al Solsonès, una de les zones de producció de la poma de muntanya. Enguany la jornada versarà sobre diferents temes, com l’esporga o l’aclarida, amb l’objectiu d’ajudar als petits productors en el maneig òptim del cultiu.

En aquesta onzena edició comptarem amb un profesional molt valorat de la Universitat Politècnica delle Marche, d’Itàlia, Davide Neri, que ens parlarà sobre com fer una gestió sostenible del sòl. Per últim, tancarà la jornada l’Andreu Vila amb un resum de la campanya 2021.

Català
Preu: Gratuït
30/11/2021 - 30/11/2021
10:00h - 13:30h
Places limitades
Guixers

Horari

10.00 h Benvinguda
10.05 h Principis bàsics d'esporga, tipus de fructificació i conducció de l'arbre en pomera Sr. Ramon Girabet, IRTA.
10.30 h Aspectes a tenir en compte en la producció de poma Sr. Carlos Faro, IRTA.
11.00 h Bases fisiològiques per a l’aclarida Sr. Jaume Lordan, IRTA.
11.30 h Pausa
12.00 h Gestió sostenible del sòl Sr. Davide Neri, Universitat Pollitecnica delle Marche (Itàlia).
12.30 h Control sanitari en pomera ecològica: buscant l'equilibri entre la intervenció i les tècniques alternatives. Resum Campanya 2021 Sr. Andreu Vila, tècnic ADV Pirineu.
13.00 h Torn de paraula i cloenda de la jornada

Organitza

Comparteix

Col·labora

Lloc de realització

Hotel Monegal, Guixers (Sant Llorenç de Morunys)
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down