La trobada de referència del sud d'europa del sector de la carn i les proteïnes alternatives.
Interempreses Media, editora de la publicació TecnoCARNE, i l'IRTA, Institut de recerca agroalimentari de reconegut prestigi mundial, organitzen la trobada de referència del sud d'Europa per al sector carni i de la porteïna alternativa. Una oportunitat per conèixer els darrers avenços d'una indústria en constant evolució que està generant un impacte sense precedents al sector alimentari.
UN ESDEVENIMENT AMB VALOR AFEGIT
PER QUÈ EL MICELI?
Les proteïnes alternatives ja formen part de la indústria alimentària, amb una àmplia presència d'anàlegs carnis creats a base de proteïna vegetal, cultius cel·lulars o fermentacions (llevats i bacteris).
El miceli de fong suposa un pas més enllà, un punt mitjà entre la proteïna animal i la vegetal amb grans possibilitats que eleva la tecnologia de fermentació al nivell següent. Encara que el coneixement sobre fongs és encara reduït, ja que hi ha més de 700.000 espècies al món, la indústria alimentària mundial ja està treballant en el desenvolupament de micoproteïnes que atorgaran més rendibilitat a la producció d'anàlegs carnis.
Deixa'ns el teu correu electrònic perquè puguem avisar-te quan aquesta activitat obri inscripcions.