Utilització de dejeccions ramaderes en la fertilització dels cultius extensius

Sobre l'activitat

Us informem que la jornada “Utilització de dejeccions ramaderes en la fertilització dels cultius extensius” queda AJORNADA amb motiu de la situació derivada de la pandèmia del Covid-19

La utilització de dejeccions ramaderes, i els seus derivats, com a fertilitzant en conreus extensius és una pràctica habitual en moltes explotacions agràries. Fer-ho de forma apropiada i eficient  aporta beneficis al cultiu: obtenint una producció de qualitat; a l’explotació: reduint la despesa del maneig en fertilitzants minerals; i al medi ambient: amb menors emissions de nutrients al medi.

En aquesta jornada es vol destacar l’eficiència de les aplicacions de dejeccions ramaderes i els seus derivats, des dels moments d’aplicació, les dosis i els equips d’aplicació. S’hi exposaran les metodologies per raonar i fer les aplicacions de forma eficient, les raons agronòmiques de l’aportació de dejeccions a cobertora, quan el cultiu més necessita els nutrients, els avantatges ambientals i es mostraran els equips per fer aplicacions més sostenibles de purins.

Aquesta jornada s’organitza en el marc del Pla per a la millora de la fertilització agrària al Vallès (dins la Xarxa de Plans de Catalunya).

Català
Preu: Gratuït
15/10/2021
10:00h - 13:00h
Places limitades
En línia
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down