L'objectiu general d'aquesta jornada virtual és la de transferir coneixements als productors agrícoles i a les indústries agroalimentàries i demostrar possibles rutes d'actuació sobre els coproductes i excedents que generen. Això permetrà obrir noves oportunitats de negoci i treball, i potenciar el procés de canvi de model productiu cap a una economia més diversificada i sostenible: una economia circular. Entre les estratègies que es demostraran, s'inclouen la reutilització dels subproductes com a font de compostos d'alt valor afegit, la reincorporació d'aquests compostos en nous aliments, i altres aplicacions en la indústria alimentària. La jornada inclou una exposició tècnica en processos agroindustrials de reaprofitament per obtenir ingredients alimentaris de valor i es parla de l’espigolament com acció d’aprofitament alimentari.
Aquesta jornada forma part de l’activitat demostrativa VEGIVALUE (Valorització dels coproductes i excedents hortofructícoles i subproductes de la indústria de transformació de vegetals per a l’obtenció de nous ingredients i aliments saludables i innovadors), finançat a través de l’Operació 16.01.01 (cooperació per a la innovació) del PDR de Catalunya 2014-2020.
Deixa'ns el teu correu electrònic perquè puguem avisar-te quan aquesta activitat obri inscripcions.