La Recomanació (CE) 336/2016 del 9 de març de 2016, insta als estats membres a assegurar-se que les explotacions porcines porten a terme mesures a practicar per a la disminució del tall rutinari de cues en porcs amb una avaluació del risc de la incidència de caudofàgia a pròpia l’explotació. A l’auditoria DG SANTE efectuada a l’Estat espanyol el setembre de 2017, es considera convenient informar el sector sobre la normativa específica vigent que regula la pràctica de l’escuat porcí, les actuacions del DARP i els aspectes pràctics que ha d’efectuar el sector per al compliment de les recomanacions esmentades. Materials d’enriquiment i com valorar-ne la seva eficàcia. Des de l’Escola Agrària de Tàrrega organitzem aquesta JT amb la intenció per a poder aportar coneixements als joves que s’incorporen a l’empresa agrària i actualitzar-los als ramaders ja inserits al sector porcí.
Deixa'ns el teu correu electrònic perquè puguem avisar-te quan aquesta activitat obri inscripcions.