En l’actual entorn de globalització, la generació de nous coneixements i la seva transformació en nous productes i serveis és un dels reptes més importants per mantenir i millorar la competitivitat de les empreses. Així, poder anar un pas endavant i conèixer noves tendències, nous formats i nous ingredients que permetin crear un producte únic en el negoci és un
factor clau.
Per aquest motiu el DACC amb l’Escola Agrària de Tàrrega i l’IRTA oferim aquests seminaris tècnics que inclouen tots els aspectes relacionats amb el processament de fruites i hortalisses des de diferents àmbits.
Entre els què assisteixin al 80 % dels seminaris en línia i també al darrer seminari presencial que es durà a terme al Fruitcentre, se’ls oferirà un treball de final de seminaris. Així, s’estudiaran els treballs presentats i se’n seleccionaran tres, sempre enfocats al món dels transformats vegetals, i d’acord amb el procediment que es presentarà a la darrera sessió.
Deixa'ns el teu correu electrònic perquè puguem avisar-te quan aquesta activitat obri inscripcions.