Reptes i oportunitats d’innovació en agricultura i alimentació

Sobre l'activitat

Els sistemes agroalimentaris han jugat un paper cabdal durant la crisi del
COVID. Més que mai els governs i la ciutadania han apreciat la importància de disposar d'un sistema de producció i distribució d'aliments segur i resilient.
Actualment hi ha una major consciència de la importància de la recerca i la
innovació per assegurar béns i serveis que són considerats bàsics per a la
població. Es per això que des del DACC organitzem amb el suport de l'IRTA una jornada per compartir les tendències més rellevants de la innovació i la
tecnologia aplicats al nostre sistema agroalimentari. Ho fem de la mà d'experts que ens presenten diferents visions sobre els mateixos reptes, en el context de sortida d'una crisi i d'entrada en una de nova provocada per la guerra entre Rússia i Ucraïna.

Català
Preu: Gratuïta
23/05/2022 - 23/05/2022
10:00h - 13:00h
Places limitades
Barcelona

Horari

10.00 h Recepció d’assistents
10.30 h Presentació de la jornada Sr. Joan Gòdia. Director General d’Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia del DACC.
10.40 h Catalunya: una oportunitat d’esdevenir un Hub d’AgTech del sud d’Europa Sr. Oscar Sala. Director de The Collider de Mobile World Capital Barcelona.
11.00 h Reptes i oportunitats d’innovació agroalimentària a Espanya. Informe de tendències 2022 Sr. Juan Francisco Delgado. Vicepresident de la Fundació Europea per a la Innovació INTEC.
11.20 h El paper de les startups en el nou escenari impulsat pel Green Deal Europeu Sra. Clara Bartra. Foodtech Hub Barcelona.
11.40 h La inversió publicoprivada en innovació agroalimentària Sr. Jose M. Cobo. Director The Food Intelligence Company.
12.00 h Taula rodona: Com afectaran les recents crisis (Covid i Ucraïna) al sector agroalimentari de Catalunya i el paper de la innovació per a superar els seus efectes Amb la participació dels ponents Modera: Sr. Agustí Fonts. Cap de l’Oficina de Valorització. IRTA.
13.00 h Cloenda de la jornada Sra. Glòria Cugat. Subdirectora General de Transferència i Innovació Agroalimentària del DACC.

Organitza

Comparteix

Lloc de realització

Sala d’Actes del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural Gran Via Corts Catalanes, 612 – 614 08007 Barcelona
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down