Us convidem a participar en la 13a Jornada Tècnica del Conreu del Noguer, on es tractaran els punts clau per establir la millor estratègia per portar la nou del camp a la taula.
S’abordaran diferents aspectes per aconseguir un producte de qualitat, des de coneixements bàsics en biologia i control de plagues, fins a la qualitat exigida a la nou al mercat i les seves possibilitats de comercialització. S’acabarà amb una taula rodona on els participants ens introduiran en diferents estratègies per fer arribar les nous als mercats i al consumidor.
Els assistents estan convidats a preguntar i plantejar tots els seus problemes i preocupacions sobre com millorar la comercialització del seu producte. Parlar de l’entramat comercial d’un producte com la nou és difícil, per això conèixer altres plantejaments comercials pot permetre obrir noves oportunitats de negoci.
Caldria treballar conjuntament per defensar-nos del què ens està arribant de fora? Quins nous reptes comercials podríem assolir? Caldria fer una denominació d’origen protegida? Establir una etiqueta d’identificació de qualitat?
Com es costum en aquest esdeveniment es comptarà amb expositors de productes i materials específics pel seu ús en el conreu del noguer.
Deixa'ns el teu correu electrònic perquè puguem avisar-te quan aquesta activitat obri inscripcions.