Projecte Waste4soil. El Living Lab de Catalunya.

Sobre l'activitat

1er Grup de treball d’actors

El projecte europeu Waste4Soil té com a objectiu desenvolupar solucions estandarditzades per ajudar a aconseguir la transició cap a una major sostenibilitat i circularitat del sistema alimentari arrelat al territori. Per això, considerem les especificitats dels contextos locals, variats en 7 Living-Labs a Europa, per proposar solucions utilitzables per a tothom, estudiant la valorització de residus de processament d'aliments Un dels Living-Labs es troba a Catalunya, un dels més ambiciós del projecte on produirem productes milloradors de sòl a partir de residus de la producció del vi (vinasses, rapa i brisa), l'oli d'oliva (sansa) i la cervesa (bagàs) i subproductes de porcí.

Per co-crear aquest Living-Lab diferents actors locals com agricultors, indústria alimentària, societat civil, responsables polítics i administratius i ONGs, a banda del món acadèmic, es reuniran per col·laborar en diferents activitats.

Aquest és el primer dels tres grups de treball que se celebraran en el marc del projecte i ens complauria la teva col·laboració en aquest Living-Lab i la participació a futurs esdeveniments a on co-produirem el coneixement desenvolupat.

Català
Preu: Gratuït
29/04/2024
09:00h - 11:35h
Places limitades
Caldes de Montbui

Horari

9.00 h Benvinguda. Presentació del projecte Waste4soil i de l'equip del taller. Víctor Riau. Investigador del programa de Sostenibilitat en Biosistemes (IRTA)
9.10 h Agenda i objectius del taller. Cristina Yacoub. Investigadora en Innovació Social (Leitat)
09.20 h Introducció. Ronda interactiva de presentació de les parts interessades. Sahsil Enriquez. Investigadora en Innovació Social (Leitat)
09.45 h World Cafe. Sessió interactiva. Sahsil Enriquez. Investigadora en Innovació Social (Leitat)
10.30 h Pausa-cafè
10.50 h Grup de treball amb els diferent actors. Objectius i definició del Living Lab. Cristina Yacoub. Investigadora en Innovació Social (Leitat)
11.20 h Constitució de la Junta Assessora del Living Lab. Víctor Riau. Investigador del programa de Sostenibilitat en Biosistemes (IRTA)
11.35 h Debat, conclusió i cloenda. Cristina Yacoub. Investigadora en Innovació Social (Leitat)

Organitza

Comparteix

Col·labora

Lloc de realització

Sala de la Xemeneia, Torre Marimon, Caldes de Montbui IRTA
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down