Noves espècies autòctones en el cultiu de bolets comestibles

Sobre l'activitat

Des de fa molt de temps, els bolets han format part de l'alimentació humana i han estat apreciats pel seu gust i aroma, i les seves propietats medicinals.
Els beneficis d’arribar a un cultiu controlat d’aquests bolets comestibles son múltiples en comparació a la seva recol·lecció directa al bosc.
Catalunya és un país amb una gran diversitat i tradició micológica. Però la majoria dels bolets cultivats provenen de la tradició asiàtica, pionera en aquest tipus de cultiu.
L’objectiu del projecte pilot innovador que us presentarem ha estat incorporar noves espècies de fongs, lignícoles i autòctons de Catalunya, al cultiu de bolets comestibles.

Projecte finançat a través de l’Operació 16.01.01 (cooperació per a la innovació) del PDR de Catalunya 2014-2020

Català
Preu: Gratuït
11/11/2021 - 11/11/2021
17:00h - 19:00h
Places limitades
En línia

Horari

17.00 h Benvinguda
17.05 h Bolets, cultura popular i procés d’innovació Sr. Eduard Puigdomènech. Administrador de Tresseras Multimedia SL / Bolets de Soca.com.
17.25 h El cultiu ecològic de bolets i la gestió de l’espai forestal Sr. Carles Díaz. Gerent de TEB Verd / Bolet Ben Fet.
17.50 h Diversificació del cultiu de bolets. Resultats del projecte pilot innovador Dr. Joan Pera. Protecció Vegetal Sostenible. IRTA.
18.15 h Torn obert de preguntes
19.00 h Cloenda de la jornada

Organitza

Comparteix

Col·labora

Lloc de realització

Materials relacionats

IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down