Optimització del sistema de maduració de la carn de boví

Sobre l'activitat

La maduració en sec ofereix una oportunitat molt bona per valoritzar gastronòmicament la carn de vaca.
El grup operatiu GO-MADURACIÓ ha permès optimitzar el procés per produir carn madurada, plantejant millores d’actuació entre les diferents empreses participants.

La jornada pretén explicar els protocols que s’han definit en el projecte, des de la selecció inicial dels animals fins el control i finalització del procés de maduració.

La jornada finalitzarà amb una degustació de la carn madurada en sec obtinguda seguint els protocols optimitzats al grup operatiu.

Català
Preu: Gratuït
24/03/2022
09:00h - 13:00h
Places limitades
Monistrol de Calders

Horari

9.00 h Inscripcions i lliurament de la documentació
9.30 h Presentació de la jornada Sr. Jordi Martí, gerent de MAFRICA.
9.40 h Grup Operatiu Maduració. Presentació del projecte Sr. Gerard Masferrer, Departament R+D+i, MAFRICA.
10.00 h Valorització de la carn de vaca. Una oportunitat gastronòmica Sra. Núria Panella Riera, Programa de Qualitat i tecnologies alimentàries de l’IRTA.
10.30 h Pausa
11.10 h Mètode de maduració aplicat a Mafrica. Resultat del grup operatiu Sr. Carles Juan, Departament R+D+i, MAFRICA.
11.20 h Com es realitza una degustació de carn? Sra. Núria Panella-Riera, Programa de Qualitat i tecnologies alimentàries de l’IRTA.
11.30 h Degustació de carn madurada obtinguda dins el marc del grup operatiu
13.00 h Cloenda de la jornada

Organitza

Comparteix

Lloc de realització

La Masia del Solà Crta Sabadell A Prats Km 32,5, 08275 Monistrol de Calders, Barcelona.
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down