Jornada conjunta GO convocatòria 2019. Hortivalor, Clascuit i Xerigot

Sobre l'activitat

Els Grups Operatius (GO) són agrupacions d’empreses amb l’objectiu comú de resoldre un problema específic sectorial i/o territorial o aprofitar una oportunitat concreta. Els projectes realitzats dins d’un Grup Operatiu han de ser innovadors i tenir com a àmbit territorial d’aplicació el territori de Catalunya.

En aquesta jornada es farà la presentació de 3 Grups Operatius que estan en curs actualment: “Valorització d’excedents hortícoles amb la producció de sucs i cremes amb alt valor funcional”, “Classificació de la qualitat tecnològica del pernil fresc per millorar l’elaboració i la qualitat del pernil cuit” i “Xerigot, de residu a complement alimentari”.

Català
Preu: Gratuïta
17/05/2021
09:00h - 10:20h
Places limitades
En línia

Ponents

left button
right button

Xavier Serra Dalmau

Llicenciat en Bioquímica, Màster en Biotecnologia i Doctor en Bioquímica per la Universitat Autònoma de Barcelona (2001). Actualment és investigador de el Programa de Tecnologia Alimentària de l'IRTA a Monells, Girona. La seva activitat investigadora se centra principalment en la qualitat tecnològica de la carn (pernil fresc) i els productes carnis crus-curats i cuits (reducció de continguts de greix i sal), així com també en la descongelació i la cocció per altes freqüències (microones i radiofreqüències) i el processat per altes pressions d'aliments. Ha participat en projectes europeus i nacionals i d'investigació contractual amb empreses de el sector. És coautor de 29 publicacions científiques més d'articles tècnics en revistes de divulgació i capítols de llibres. Ha participat en nombroses contribucions a congressos nacionals i internacionals, i com a professor en diversos cursos i jornades tècniques nacionals i internacionals per a la transferència de coneixement a la indústria alimentària.

Horari

9.00 h Presentació de la jornada
9.05 h Valorització d’excedents hortícoles amb la producció de sucs i cremes amb alt valor funcional Sr. Albert Ribas Agustí, Programa de Funcionalitat i Seguretat alimentàries de l’IRTA.
9.25 h Classificació de la qualitat tecnològica del pernil fresc per millorar l’elaboració i la qualitat del pernil cuit Sr. Xavier Serra Dalmau, Programa de Qualitat i Tecnologia alimentària de l’IRTA
9.45 h Xerigot, de residu a complement alimentari Sra. Brigitte Martínez Trias, Programa de Qualitat i Tecnologia alimentària de l’IRTA.
10.05 h Taula Rodona (Torn de preguntes)
10.20 h Cloenda de la jornada

Organitza

Comparteix

Col·labora

Lloc de realització

Jornada tècnica en línia
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down