FORMACIÓ. Transformació de productes vegetals.

Sobre l'activitat

Presentació i objectius

En l’actual entorn de globalització, la generació de nous coneixements i la seva transformació en nous productes i serveis és un dels reptes més Importants per mantenir i millorar la competitivitat de les empreses.
Així, poder anar un pas endavant i conèixer noves tendències, nous formats i nous ingredients que permetin crear un producte únic en el negoci és un factor clau.
Per aquest motiu el DACC amb l’Escola Agrària de Tàrrega i l’IRTA oferim aquest seminari tècnic que incloU tots els aspectes relacionats amb el processament de fruites i hortalisses des de diferents àmbits. Durant el
curs es proposarà la presentació de propostes de treball, que després d’estudiar-les, es podran acompanyar des de l’IRTA.

Requisits de preinscripció i matriculació
Preinscripció: Les preinscripcions es poden fer fins a 19 d’octubre. Es confirmarà la plaça i la forma i el termini de pagament de la matrícula mitjançant un correu electrònic.
Matriculació: Per fer efectiva la matrícula caldrà aportar la documentació que es sol·liciti en el correu de confirmació de plaça i satisfer el preu públic de matrícula.

Per a més informació i inscripcions: jordipla@gencat.cat

Català
Preu: 32€
23/10/2023 - 07/11/2023
09:00h - 18:00h
Places limitades
Lleida / En línia

Horari

SESSIÓ 1, dl. 23 d’octubre (presencial) 9.00-9.30 h PRESENTACIÓ DEL CURS. Escola Agrària de Tàrrega i Postcollita IRTA 9.30-11.30 h PROCESSAT DE PRODUCTES VEGETALS EN IV GAMMA. Professores: Sra. Ingrid Aguiló i Sra. Maribel Abadias. Postcollita IRTA 11.30-13.30 h ASPECTES GENERALS DEL TRANSFORMAT DE PRODUCTES VEGETALS: TECNOLOGIES TÈRMIQUES, ASPECTES MICROBIOLÒGICS, OBTENCIÓ DE PRODUCTES INNOVADORS. Professors: Sra. Ingrid Aguiló i Sr. Jordi Ortiz. Postcollita IRTA SESSIÓ 2, dt. 24 d’octubre (connexió en línia) 16.00-18.00 h L'ETIQUETATGE: LA INFORMACIÓ FACILITADA AL CONSUMIDOR SEGONS EL R1169/2011. Professora: Sra. Mónica Saltor, consultora. SESSIÓ 3, dc. 25 d’octubre (connexió en línia) 12.30-13.30 h SOLUCIONS SOSTENIBLES D’ENVASAT DE PRODUCTES VEGETALS. Professora: Sra. Begoña Marcos, Programa Indústries Alimentàries IRTA 16.00-17.00 h GASTRONOMIA VEGETAL, TRADICIÓ I INNOVACIÓ. Professors: Sr. Mikel Díez i Sr. Juan Tolosana. Grup de Recerca de Cuina i Gastronomia del CETT-UB. SESSIÓ 4, dv. 27 d’octubre (presencial) 10.00-11.30 h TENDÈNCIES DE PRODUCTE I DEMOSTRACIÓ ANÀLISIS SENSORIAL. Professors: Sr. Jordi Ortiz i Sra. Gemma Echeverria. Postcollita IRTA 11.30-13.30 h VALORITZACIÓ AMB CASOS D’EXEMPLE, MODEL D’INSTAL·LACIÓ I VISITA. Professores: Sra. Ingrid Aguiló i Sra. Maribel Abadias. Postcollita IRTA SESSIÓ 5, dt. 7 de novembre (connexió en línia) 16.00-18.00 h ESTRATÈGIA COMERCIAL: COM COMUNICAR I PROMOCIONAR EL NOSTRE NEGOCI AGROALIMENTARI. Professora: Sra. Eva Güibas, periodista i consultora de comunicació i màrqueting del món rural i agroalimentari

Comparteix

Lloc de realització

IRTA Fruitcentre / En línia
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down