Curs d'indústries làcties: elaboració industrial de formatge processat i elaboració de gelats

Sobre l'activitat

El Curs en Tecnologia de Productes Làctics és un curs de consolidació al sector, centrat en la modernització i industrialització de la indústria làctia.
El curs ofereix la informació dels aspectes relacionats amb la tecnologia i la qualitat de la llet, i productes lactis: formatge processat i elaboració de gelats (sorbet, crema de vainilla i gelat de crema)

A QUI VA DIRIGIT?
Professionals que centren la seva activitat en producció, R+D, qualitat o vendes provinents de: Empreses làcties, Empreses de càtering i menjars preparats, Empreses proveïdores de serveis, ingredients, materials i equips a la indústria làctia, Centres tecnològics i de recerca, emprenedors que vulguin produir gelats o formatge processats.
Empreses i particulars residents a la província de Girona podrán gaudir d'un 40% de descompte en el preu de la inscripció, utilitzant el codi promocional GIRONA-IRTA.

PREUS

250 € + IVA 1 dia
450 € + IVA 2 dies

Castellà
Preu: Segons dies
30/11/2023 - 01/12/2023
08:30h - 18:15h
Places limitades
Monells

Ponents

left button
right button

José Navarro Lopez

Graduat en ciències químiques per la Universitat de Barcelona el 1973. La seva activitat professional, comença al 1974, com a becari del patronat Juan de la Cierva a Barcelona; 1977/81: Responsable de control de qualitat, processos i desenvolupament de productes en Indústries Làcties Sant Pau S.A (Sabadell). 1981/82: Director tècnic de Xilat S.A (Santa Perpètua de Mogoda). 1982/85 : Responsable nova unitat de Planta Pilot a Purina Protein (Rubi), 1985/96 : Director d'R+D en IDS. 1996/2014 : Soci Accionista i director tècnic de Premium Ingredients S.L. 2014/16: Adjunt a direcció de Centre de Tecnica i Control S.L.. 2016/23: Alta censal com a professional independent. Continuació al Centre de Tecnica i control S.L Adquisició d'accions de l'empresa de gelificants Ingregel, Col·laboració amb IRTA al curs internacional de tecnologia en productes carnis VII – XX amb Additius Funcionals en Indústria Càrnica.

Horari

30 de novembre de 2023
Elaboració industrial de formatge processat
Teoria (5 hores 20 min.)
15 min. Història i fonaments.
3h 15min. Ingredients (formatges, proteïnes làctiques, mantega, sals fonents, texturitzants, maquinària i processos.
1h Untables, Mozzarella Fosa, Especials.
50min. Formatges Processats Anàlegs.
Pràctica (2 hores)
40 min. Barra llescable de formatge processat.
40 min. Elaboració d’un untable (Spread).
40 min. Elaboració d’anàleg de mozzarella.
Elaboració de gelats.
Teoria (2 hores 30 min.)
2h 30min. Ingredients i procés d’elaboració d’un gelat.
Pràctica (5 hores)
5h Elaboració en planta pilot de diferents tipus de gelats

Organitza

Comparteix

Lloc de realització

IRTA Monells (Edifici A). Finca Camps i Armet, 17121 Monells, Girona España
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down