Espai Innova.cat. Sostenibilitat

Sobre l'activitat

Alimentària 2024

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC) disposa a la fira Alimentaria’24, d’un espai dedicat a la promoció i l’impuls de la innovació i l’emprenedoria al sector agroalimentari català, l’espai INNOVA.CAT que coorganitza amb l’IRTA. Una acció emmarcada en el Pla Innova 2030, amb l’objectiu de fomentar la innovació, reconèixer iniciatives innovadores i contribuir a promoure i consolidar empreses emergents del sector agroalimentari.

La innovació és una prioritat per promoure un sector agroalimentari eficient, productiu, sostenible, diversificat i competitiu. En línia amb aquesta prioritat, per donar resposta als grans reptes del sector agroalimentari català, des del DACC es promou la innovació oberta i disruptiva, la transferència de coneixement i l’emprenedoria

Aquest acte forma part de l’oferta d’activitats i jornades programades en el marc del fira Alimentaria a l’espai Innova.cat.

Català
Preu: Gratuït
19/03/2024 - 19/03/2024
10:00h - 13:30
Places limitades
L'Hospitalet de Llobregat

Horari

10.00 h INNOcafè – espai networking
10.30 h Presentació de la Producció Agrària Sostenible (PAS) Elisenda Guillaumes. Directora general d’Agricultura i Ramaderia, DACC
10.45 h La sostenibilitat al sector agrari Joan Bonany. Coordinador de la Iniciativa Estratègica de Sistemes Agroalimentaris Intel·ligents de l’IRTA
Canviar la visió, per canviar la manera de produir aliments Ernest Mas. Director tècnic i de R+D de Verdcamp Fruits
La sostenibilitat al sector ramader Diana Ramírez. IRTA
Cas pràctic en l’àmbit ramader Josep Borrell. Gurisat SL
12.00 h INNOcafè – espai networking
12.30 h La sostenibilitat com a palanca clau per a la transformació del sector agroalimentari en temps de crisi Sònia Llorens. Coordinadora Estratègica en Sostenibilitat de l’IRTA
La sostenibilitat en la producció d'arros: un valor afegit Fortu Simón, Director de Màrqueting de Nomen Foods
SATURN: obtenció de grasa insaturat/saturat a partir de retalls d'especejament de carn per a productes d'alt valor afegit Cristina Rodríguez. Investigadora del departament de nutrició i salut d'Eurecat i Irene Nogué del departament d'R+D+i de Mafrica
Valoritzar fruites i hortalisses no comercialitzables en ingredients per a productes d'alta qualitat Ingrid Aguiló. Investigadora del Programa de Postcollita de l’IRTA
13.30 h INNOvermut – espai networking

Organitza

Comparteix

Lloc de realització

Espai Innova.cat – Fira Alimentaria Av. Joan Carles I, 64 08908 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down