Classificació de zones de producció d’aqüicultura i marisqueig

Sobre l'activitat

La classificació de les zones de producció de mol·luscs bivalves i gasteròpodes, equinoderms i tunicats del litoral català està subjecta al control de les aigües i dels productes de la zona, d’acord amb les normatives europees. En aquesta jornada presentarem les zones de producció del litoral català, explicarem el protocol que se segueix per a la seva classificació i quins són els criteris d’obertura i tancament i les seves implicacions.

Aquesta jornada va dirigida a totes les persones interessades en la gestió de les zones de producció de mol·luscs bivalves i gasteròpodes, equinoderms i tunicats del litoral català que vulguin conèixer els criteris d’obertura i tancament d’aquestes, els quals garanteixen la seguretat en la salut pública permetent o prohibint l’extracció de productes d’aqüicultura i marisqueig en funció dels resultats de les analítiques estipulades.

Català
Preu: Gratuït
29/06/2023
10:00h - 12:00h
Places limitades
En línia

Horari

10.00 h Presentació de la jornada
10.05 h Introducció a les zones de producció Alba Sànchez. Direcció General de Política Marítima i Pesca Sostenible del DACC.
10.15 h Protocol de classificació de les zones, estudi previ de vigilància sanitària i anàlisis dels resultats nde les analítiques d’E. coli Núria Sagristà. IRTA.
11.00 h La situació actual de les zones del litoral català i els criteris d’obertura i tancament en relació amb la legislació actual Margarita Fernández. IRTA
11.45 h Torn de preguntes i resolució de dubtes
12.00 h Cloenda de la jornada

Organitza

Comparteix

Col·labora

Lloc de realització

En línia
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down