Cicle de xerrades: "Fem un beure amb la ciència": Noves tecnologies i digitalització al sector agroalimentari

Sobre l'activitat

La digitalització de l'agricultura és l'aliada per donar resposta als reptes de la pobresa, l'abastament d'aliments i la sostenibilitat i l'ús dels recursos. Tot i això, el grau d'implementació de les TIC al sector és molt baix o va més lent del que es podria esperar. En aquesta sessió, descobrirem com s'ha transformat l'agricultura els darrers trenta anys, quin és el grau d'implementació d'eines digitals com el big data, el blockchain, la sensòrica o la intel·ligència artificial, i quins reptes de futur ens enfrontem per requerir la bretxa digital en aquest sector.

Català
29/11/2022
18:00h-19:00h
Places limitades
Barcelona

Horari

18.00 h Benvinguda i presentació Sra. Conxita Villar, degana del Col·legi Oficial d'Agrònoms de Catalunya (Condueix i modera l'acte: Àngels Codina, cap de Comunicació de l'IRTA)
18.10 h Producció d'aliments, canvi climàtic i digitalització, tres elements que han de conviure plegats Joan Girona, PhD, investigador del programa Ús eficient de l'aigua en agricultura de l'IRTA i delegat institucional de l'IRTA a les Terres de Lleida i Pirineus.
18.20 h Cap on va l'agricultura de precisió? Fran Garcia, PhD, President de la comissió d'Agricultura 4.0 del COEAC
18.30 h Taula rodona
19.00 h Final de la xerrada

Organitza

Comparteix

Lloc de realització

Col·legi Oficial d'Enginyers Agrònoms de Catalunya Passeig de Gràcia, 55, 6-6, 08007 Barcelona
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down