Accidents i defectes en l'elaboració de formatges

Sobre l'activitat

Dins de la producció de formatges és tant important conèixer les diferents tecnologies d’elaboració com els defectes i accidents que es poden ocasionar en el procés d’elaboració i en la seva maduració. Conèixer i prevenir aquests accidents i defectes ajudarà a l’obtenció d’un producte final amb unes garanties de qualitat i sanitàries òptimes.
L’objectiu del curs és adquirir els coneixements i les referències tecnològiques bàsiques necessàries relacionades amb l’elaboració de formatge per entendre els defectes i accidents de fabricació; així com, conèixer i prevenir els accidents de fabricació i defectes en formatges tant de coagulació en la tecnologia làctica com la coagulació enzimàtica.

Aquesta formació va dirigida a persones en actiu que treballin en el sector formatger o futurs formatgers per ampliar la seva formació no només en tecnologia formatgera sinó també en àmbit de les diferents problemàtiques que es poden originar en l’elaboració de formatges.

Francès amb traducció al català
Preu: Gratuït
23/11/2023 - 24/11/2023
09:00h - 19:00h
Places limitades
Santa Creu de Jutglar

Horari

Dijous 23 novembre:
09:00 a 13:30h Formació (20 min pausa)
13:30 a 15:00 Dinar
15:00 a 19:00h Formació (20 min pausa)
Divendres 24 novembre:
09:00 a 14:00h Formació (20 min pausa)
14:00 a 15:00h Desplaçament i visita Quall “formatgeria col·lectiva i obrador comunitari del Lluçanès”
15:00h Dinar
Lloc: Classes teòriques: Consorci del Lluçanès; c/ Vell. 3; 08515 Santa Creu de Jutglar (Olost), Barcelona https://www.llucanes.cat/ Visita: El Quall; Carrer de Dalt, 3, 08587 Alpens, Barcelona https://www.llucanes.cat/programa/formatgeria-obrador-comunitari/
No s'inclou dinars ni desplaçaments

Organitza

Comparteix

Lloc de realització

Consorci del Lluçanès; c/ Vell. 3; 08515 Santa Creu de Jutglar (Olost), Barcelona
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down