Dins de la producció de formatges és tant important conèixer les diferents tecnologies d’elaboració com els defectes i accidents que es poden ocasionar en el procés d’elaboració i en la seva maduració. Conèixer i prevenir aquests accidents i defectes ajudarà a l’obtenció d’un producte final amb unes garanties de qualitat i sanitàries òptimes.
L’objectiu del curs és adquirir els coneixements i les referències tecnològiques bàsiques necessàries relacionades amb l’elaboració de formatge per entendre els defectes i accidents de fabricació; així com, conèixer i prevenir els accidents de fabricació i defectes en formatges tant de coagulació en la tecnologia làctica com la coagulació enzimàtica.
Aquesta formació va dirigida a persones en actiu que treballin en el sector formatger o futurs formatgers per ampliar la seva formació no només en tecnologia formatgera sinó també en àmbit de les diferents problemàtiques que es poden originar en l’elaboració de formatges.
Deixa'ns el teu correu electrònic perquè puguem avisar-te quan aquesta activitat obri inscripcions.