2a Jornada del Cicle de Xerrades "Fem un beure amb la ciència"

Sobre l'activitat

En les discussions polítiques i de sobretaula, moltes vegades es parla de producció local i de venda de proximitat per parlar de sostenibilitat i de sobirania alimentària. En el context d’urgència climàtica actual, cal que el nostre sistema agroalimentari millori la seva capacitat de resiliència i promogui la sostenibilitat, en la lluita i la mitigació dels efectes del canvi climàtic. Per arribar a aquest punt s’ha de construir una visió basada en la desconstrucció dels prejudicis i posar llum en les confusions ambientals.

En aquesta sessió, xerrarem sobre com millorar i mesurar la sostenibilitat al sector agroalimentari i debatrem al voltant de les problemàtiques que ens podem trobar, així com dels reptes als quals ens enfrontem.

Català
Preu: Gratuïta
24/05/2023
18:00h - 19:00h
Places limitades
Barcelona

Horari

18:00h Benvinguda Sra. Mercè Raventós. Delegada de Barcelona del COEAC (conductora i moderadora de l’acte).
18:10h “Com millorar i mesurar la sostenibilitat del nostre sistema agroalimentari?” Sr. Miquel Andón. Expert en càlcul d’emissions i petjades de l’agricultura i la ramaderia. IRTA.
18:20h “Valorització de la captura de CO2 en l’activitat agrària” Sra. Anna Lluís. Membre de la Comissió de Transició Energètica i Xoc Climàtic del COEAC.
18:30h Taula rodona
19:00h Fi de la xerrada La xerrada anirà acompanyada d’un petit refrigeri pels participants.
 

Organitza

Comparteix

Lloc de realització

Seu del col·legi oficial d'enginyers Agrònoms de Catalunya (COEAC). Passeig de Gràcia, 55, 6è 6a. Barcelona
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down