El cultiu ecològic de blat tou panificable és molt valorat pel mercat quan s’assoleix la qualitat necessària per a la indústria farinera. El contingut en proteïna del gra de blat és un dels atributs de qualitat que pot donar més valor afegit en aquesta producció. El cultiu simultani d’una lleguminosa amb el blat pot millorar la disponibilitat de nitrogen del cereal, habitualment el factor que més limita el seu contingut proteic en producció ecològica.
Com han de ser aquestes associacions? Quin paper hi juga la varietat de blat? Què ens aporta la lleguminosa? En aquesta jornada es presentaran resultats obtinguts en diferents ambients productius i amb diferents lleguminoses per a gra per tal d’il·lustrar les oportunitats i els reptes que presenta el cultiu de blat tou ecològic associat amb lleguminosa. Aquesta activitat de transferència finançada en el marc del projecte: “Millora de l'eficiència en l'ús del nitrogen del blat ecològic a través del material vegetal i del maneig del cultiu” dins el marc de la convocatòria de 2020 d’ajuts per a incentivar la recerca aplicada en matèria de producció agroalimentària ecològica.
Deixa'ns el teu correu electrònic perquè puguem avisar-te quan aquesta activitat obri inscripcions.