Servei d'Anàlisi Genètica

Sobre el servei

El Servei d’Anàlisis Genètic de l’IRTA ofereix el desenvolupament i aplicació de marcadors moleculars adequats, principalment SNPs i SSRs, en una amplia selecció d’espècies per analitzar de manera ràpida i econòmica mostra vegetals en l’àmbit de la identificació varietal i de millora.

L’IRTA en el seu programa de Genòmica i Biotecnologia participa en projectes d’investigació públics i programes de millora tant públics com privats donant servei a viveristes i empreses de llegums.

Per això, combina la investigació fonamental i l’orientada per conèixer la variabilitat dels genomes de les plantes cultivades i la herència dels caràcters d’interès agronòmic, amb l’objectiu final d’aplicar aquesta investigació a la millora de cultius.

Per seleccionar o millorar les plantes i els cultius poden utilitzar-se diferents procediments genètics. El genotipus se està convertint en una eina poderosa en el fitomillorament.

El Servei IRTA ofereix el desenvolupament de marcadors (principalment SNP i SSR) i genotipus per a programes de millora en un ampli espectre d’espècies.

Materials relacionats

IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
envelope-oexternal-linkphonemagnifierarrow-down