Albert Ribas-Agustí

Sobre el ponent

Albert Ribas-Agustí és llicenciat en Biologia (2003), Ciència i Tecnologia dels Aliments (2007) i Doctor en Tecnologia Alimentària (2013) per la Universitat de Girona. Ha treballat com a investigador a KU Leuven (Bèlgica), INRA (França) i la Universitat de Lleida, i actualment és investigador del Programa de Funcionalitat i Seguretat Alimentària de l’IRTA a Monells (Girona), on treballa en activitats d’investigació contractual amb empreses del sector alimentari i en projectes nacionals i internacionals. Té una important experiència científica entorn l’efecte dels tractaments tèrmics i no-tèrmics sobre l’estructura, qualitat i valor funcional dels aliments, així com en la valorització de productes i subproductes animals i vegetals per a l’extracció de compostos bioactius.

IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down