El sector productor porcí afronta grans reptes amb relació a garantir la seva sostenibilitat econòmica, social i mediambiental, en les tres vessants l'eficiència de la producció garantint el benestar dels animals és un element clau, i en particular ho és l'eficiència amb què s'utilitza el pinso a les explotacions, ja que, d'una banda, els costos en pinso poden arribar al 70% del total dels costos i el seu consum està íntimament lligat a les emissions que es deriven de l'explotació. La consideració de tots aquests elements en la producció porcina actual, des de la perspectiva de la nutrició i de millora genètica, és una realitat per al sector, i també als projectes de recerca d'interès aplicat que es desenvolupen tant nacionalment com internacionalment. La jornada que es proposa pretén, per una banda, presentar activitats de recerca aplicada a les disciplines de nutrició i millora genètica s'estan duent a terme des de l'IRTA amb l'objectiu d'incrementar la sostenibilitat del sector porcí; i de l'altra, oferir la visió pràctica de la implementació d'alguns d'aquests desenvolupaments per part d'empreses del sector.
Déjanos tu dirección de correo electrónico para que podamos avisarte cuando empiece el proceso de inscripción.