What do we know about gene editing in agriculture?

Sobre l'activitat

Gene editing is a tool with great potential in the world of agriculture, especially to face the current challenges of productivity, sustainability and climate crisis. This day aims to make known the potential of these techniques and the latest scientific advances in this field, in order to bring them closer to the agricultural sector.

Catalan
Preu: Free
14/06/2023
10:00h - 13:20h
limited seats
Bellaterra

Horari

10.00 h Presentació de la jornada Sra. L. Maria Lois. Directora del CRAG. Sra. Elisenda Guillaumes. Directora General d’Agricultura i Ramaderia.
10.20 h Com la genòmica ha millorat els nostres conreus Sra. Amparo Monfort. Investigadora de l’IRTA al CRAG.
10.35 h Què és l’edició gènica, CRISPR, i com s’aplica a la sostenibilitat dels cultius Sra. Montserrat Martin. Investigadora de l’IRTA al CRAG.
11.05 h Edició gènica per a la millora dels aliments Sra. Marta Pujol. Investigadora de l’IRTA al CRAG.
11.25 h Pausa cafè
12.00 h Posicionament a Europa sobre l’edició gènica Sr. Josep M. Casacuberta. Investigador del CSIC al CRAG i membre expert d’EFSA.
12.20 h Taula rodona: què opina el sector productor? Moderadora: Sra. Neus Ferrete. Subdirectora General d’Agricultura. • Sra. Sonia Gómez. Secretària de la Comissió Tècnica dels Organismes Modificats Genèticament del DACC. • Sr. Pere Puigdomènech. Investigador del CRAG. • Representants del sector
13.20 h Cloenda de la jornada

Organitza

Comparteix

Col·labora

Lloc de realització

Centre de Recerca en Agrigenòmica Edifici CRAG – Campus UAB C/ de la Vall Moronta 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down