XX Jornada intercomarcal sobre el cultiu del panís

Sobre l'activitat

Enguany celebrarem la XX jornada tècnica del panís, tot just en la mateixa data l’any 2020 va tenir lloc una de les darreres jornades PATT que es van poder realitzar de forma presencial, per les circumstàncies sanitàries.

La XX edició demostra el gran interès, seguiment i transcedència de la Intercomarcal del panís, per tant i malgrat l’afectació del coronavirus SARS-COVID-2, es manté la seva realització, aprofitant les noves tecnologies i proposant la jornada en línia, amb un programa molt complert i participatiu que tractarà diverses temàtiques, amb l’objectiu de presentar una jornada dinàmica i puntera, dirigida a un sector també capdavanter i dinàmic del sector agrari català.
En aquesta XX edició fer esment a la col·laboració mantinguda al llarg dels anys entre els organitzadors, que ha posicionat “La Intercormarcal del panís”, com una jornada de referència.

Català
Preu: Gratuït
10/03/2021 - 10/03/2021
10:00h - 12:45h
Places limitades
En línia

Ponents

left button
right button

Josep Anton Betbesé

Josep Anton Betbesé és Enginyer Tècnic Agrícola especialitzat en Explotacions Agropecuàries per la Universitat de Lleida. Es va incorporar a l’IRTA primer amb varis Convenis Universitat – Empresa al 1992 i 1994. Des del 1995 treballa al Programa de Cultius Extensius de l’IRTA a Lleida com a personal Tècnic de Suport. Directament implicat en la gestió tècnica del tot el dispositiu experimental del Programa, ha col·laborat en projectes d’investigació, contractes, publicacions, jornades i diverses activitats relacionades amb els cultius extensius.

Horari

10.00 h Presentació de la Jornada Sr. Ferran de Noguera Betriu, director dels Serveis Territorials del DARP a Lleida.
10.05 h Comportament dels nous híbrids de panís a Catalunya. Resultats dels assaigs IRTA 2020 Sr. Josep Anton Betbesé, Programa Cultius Extensius Sostenibles, IRTA.
10.35 h Estratègies de control de l’aranya roja en panís Sra. Dolors Villegas, Programa Cultius Extensius Sostenibles, IRTA.
10.50 h El control mecànic de males herbes en blat de moro Sr. Eduard Gonzalo, Programa Cultius Extensius Sostenibles, IRTA.
11.05 h Problemàtica en les segones sembres de panís Sr. Josep Anton Betbesé, Programa Cultius Extensius Sostenibles, IRTA.
11.20 h Situació actual dels tractaments de la llavor en blat de moro Sr. Joan Serra, Programa Cultius Extensius Sostenibles, IRTA.
11.45 h Situació actual de les males herbes invasores Teosinte i Amaranthus palmeri a Catalunya Sr. Josep M. Llenes, Servei de Sanitat Vegetal, DARP.
12.00 h Aptitud de les varietats de blat de moro pel cultiu en el sistema de producció ecològic Sra. Roser Sayeras, Programa Cultius Extensius Sostenibles, IRTA.
12.15 h Torn de preguntes

Organitza

Comparteix

Col·labora

Lloc de realització

IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down