Valor afegit en productes vegetals: conserva, fermenta i deshidrata

Sobre l'activitat

Aquesta jornada vol donar a conèixer estratègies i experiències pràctiques per potenciar la revalorització de productes hortofructícoles mitjançant processos de conservació tradicional, fermentació i deshidratació. Al llarg de la sessió, es presentaran els principals aspectes tecnològics associats a aquests processos, així com casos d’èxit d’empreses del sector que han sabut
innovar i generar nous productes amb valor afegit. La jornada finalitzarà amb un espai de debats i propostes de treball col·lectives, on els participants podran compartir inquietuds i explorar oportunitats de col·laboració.

Català
Preu: Gratuïta
09/10/2025 - 09/10/2025
15:45h - 19:00h
Places limitades
Lleida

Horari

15.45 h Registre d’assistents
16.00 h Benvinguda i presentació de la jornada Ramon Cuadros. Director de l’Escola Agrària de Tàrrega, DARPA. Ingrid Aguiló. Programa de postcollita, IRTA
16.05 h Principals aspectes dels processos implicats: conservació tradicional, fermentació i deshidratació Ingrid Aguiló, Jordi Ortiz i Maribel Abadias. Programa Postcollita, IRTA.
17.30 h Taula rodona: exemple de 3 casos d’èxit Joan Joan Blanc. Fruits Blanch. Ramon Pons. Good Bio Foods, Xavier Ramon. Ferment Project.
18.30 h Valoració de les propostes de treball dels assistents Ingrid Aguiló, Jordi Ortiz i Maribel Abadias. Programa Postcollita IRTA.
19.00 h Cloenda de la jornada

Organitza

Comparteix

Lloc de realització

IRTA FRUITCENTRE Edifici Fruitcentre Parc Agrobiotech Lleida 25194 Lleida

Oficines Virtuals

Subscriu-te a la Newsletter

Rep totes les novetats de Transferència IRTA al teu mail.
Subscriu-te

Subscriu-te a la Newsletter

Rep totes les novetats de Transferència IRTA al teu mail.
Subscriu-te
Ciència per alimentar el futur
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierchevron-down