Transport de vedells a debat

Sobre l'activitat

¿CAP A UN TRANSPORT EN BUSINESS?

A causa de la creixent preocupació per part de la societat sobre el transport d'animals vius i la polèmica suscitada pels documents creats pels grups de treball de la Plataforma Europea de Benestar Animal sobre el transport, creiem que la següent jornada per parlar de futur del transport de vedells enfocada a la recepció en granja és crucial per al futur de el sector.  

La jornada tindrà una primera part on es parlarà de la feina que s'està fent a nivell científic en diferents països sobre el benestar animal en el transport de vedells lactants, i una segona part on s'analitzaran els punts de vista dels diferents actors que debaten i / o intervenen en el transport de vedells, des d'una ONG, l'administració, fins al propi sector.  

Aquesta jornada ens permetrà reflexionar sobre com fem les coses i plantejar noves oportunitats de millora en el sector d'esquer de vedells

Castellà
Preu: Gratuïta
06/10/2020
16:00h - 18:00h
Places limitades
En línia

Ponents

left button
right button

Antoni Velarde

Llicenciat en Veterinària i Doctor per la Universitat Autònoma de Barcelona. Té un màster en Producció Animal (1998) i un altre en Ciència i Benestar de l'Animal de Laboratori (2010). Des de 2011 és veterinari especialista en benestar animal, ètica i legislació per l'European College of Animal Welfare and Behavioural Medicine. Actualment és membre del Panell de Salut i Benestar Animal de l'autoritat europea de seguretat alimentària (EFSA), membre de el grup ad hoc de l'OIE per a la revisió de el codi de benestar dels animals terrestres, punt de contacte científic de l'Agència Espanyola de consum, salut i nutrició (AECOSAN) i membre del Comitè Científic de l'ACSA. Ha participat en més de 47 projectes de R + D + I finançats en convocatòries competitives d'administracions o entitats públics, és autor de 130 articles científics (74 en revistes d'impacte indexats), coeditor de 3 llibres i autor de 36 capítols de llibres.

Horari

16:00 Benvinguda  a càrrec de la Dra. Maria Devant, responsable del programa de Producció de Remugants de l'IRTA i Javier López, gerent de Provacuno.
16:05 h BLOC I. TRANSPORT A GRANJA, LA VISIÓ CIENTÍFICA Dra. Sònia Martí; Investigadora del programa Producció de Remugants de l'IRTA. Dra. Bernardette Earley; Investigadora Teagasc, Irlanda Dra. Karen Schwatzkopf-Genswein; Investigadora Agriculture and Agri-Food Canada, Canadá
BLOC II. EL TRANSPORT A DEBAT.
Moderat pel Dr. Antonio Velarde, responsable del programa de Benestar Animal de l'IRTA
16:40 h Sra. Julia Havenstein; Directora Animals’ Angels e.V
16:50 h Sra. Ana María Catalán; Cap del Servei de Benestar animal, Ministerio d'Agricultura, Pesca i Alimentació
1 7:00 h Sr. Eliseo Isla (President Provacuno)
1 7:10 h Sr. Pedro Martínez (Gerent ANTA)
17:20 h Resultat enquestes , per Dr. Antonio Velarde, responsable del programa de Benestar Animal del IRTA.
17:30 h DEBAT I CONCLUSIONS Coordina Dr. Antonio Velarde, responsable del programa de Benestar Animal de l'IRTA
 

Organitza

Comparteix

Col·labora

Lloc de realització

Jornada en línia
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down