Solucions d'envasament per productes hortícoles frescos i processats

Sobre l'activitat

La necessitat de conservar els aliments frescos o processats per evitar el malbaratament alimentari, millorar-ne la presentació i la comoditat pel consumidor ha portat al desenvolupament de tecnologies d’envasament basades en l’ús de materials de diferents tipologies, tant en format granel com en format consumidor.


A través d’aquestes dues sessions que comprenen aquesta jornada es pretén donar una visió global sobre diferents aspectes relacionats amb l’envasament de productes hortícoles frescos i processats, així com les darreres tendències en sostenibilitat que s’estan implementant a aquest sector.


Aquesta jornada, dirigida principalment a PIMES, petits obradors i productors del sector primari, pretén revisar diferents aspectes relacionats amb l’envasament dels productes hortícoles per tal de donar una visió global i oferir respostes a un sector en plena evolució


Per a més informació: islage@diba.cat

Català
Preu: Gratuïta
16/12/2020
18:00h - 20:35h
Places limitades
En línia

Ponents

left button
right button

Elsa Lloret

Elsa Lloret és Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments (2001) per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Máster (MSc) en “Polímers i Biopolímers” per la Universitat Politècnica de Catalunya (2013). Ha treballat 6 anys en l’empresa privada (Enginyera de ferments i d’anàlisi sensorial en el Departament d’R+D Danone) i des de 2006 dins el Programa de Tecnologia Alimentària de l’IRTA. Les seves activitats s’emmarquen en contractes, formació i assessorament tècnic a empreses en l’àrea de l’envasament d’aliments. Especialitzada en materials plàstics per aliments i les seves aplicacions en les noves tecnologies d’envasament i de conservació per allargar la seva vida útil, millorar-ne la sostenibilitat, obtenir nous productes o nous processos adaptats a les necessitats del mercat.

Horari

18h00: Presentació de la sessió
18h05: Tendències i tecnologies per l’envasament de productes hortícoles frescos i processats A càrrec d'Elsa Lloret.
19h05: Solucions sostenibles per a l’envasament de productes hortícoles A càrrec de Begoña Marcos
20h05: Torn obert de preguntes
20h35: Cloenda

Organitza

Comparteix

Lloc de realització

Jornada en línia
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down