Sessió d’introducció d’anàlisi sensorial de formatges amb tast guiat (Barcelona)

Sobre l'activitat

Una de les finalitats de la producció alimentària és que els aliments arribin al consumidor amb una qualitat sanitària, així com amb una qualitat organolèptica. L’anàlisi sensorial és una eina important dins dels controls de qualitat del producte acabat. I, a l’hora, és una forma de valorització dels productes aportant informació organolèptica als consumidors. A més de la funció nutritiva que tenen els aliments, el consumidor també en gaudirà en el seu moment de consum.

En aquesta sessió es realitzarà una breu introducció teòrica de l’anàlisi sensorial, per continuar amb un tast guiat de formatges de productors del Parc Rural del Montserrat. També s’acompanyarà amb dos vins del Parc.

Català / Castellà
Preu: Gratuït
05/11/2024
18:00h - 21:00h
Places limitades
Barcelona

Horari

Una de les finalitats de la producció alimentària és que els aliments arribin al consumidor amb una qualitat sanitària, així com amb una qualitat organolèptica. L’anàlisi sensorial és una eina important dins dels controls de qualitat del producte acabat. I, a l’hora, és una forma de valorització dels productes aportant informació organolèptica als consumidors. A més de la funció nutritiva que tenen els aliments, el consumidor també en gaudirà en el seu moment de consum. En aquesta sessió es realitzarà una breu introducció teòrica de l’anàlisi sensorial, per continuar amb un tast guiat de formatges de productors del Parc Rural del Montserrat. També s’acompanyarà amb dos vins del Parc.

Organitza

Comparteix

Lloc de realització

IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down