Reptes actuals de la producció avícola: salut intestinal

Sobre l'activitat

En els darrers anys s'han incrementat exponencialment els esforços de la comunitat científica per millorar la salut intestinal de les aus domèstiques.

Les seves implicacions sobre la salut i el benestar dels animals, la millora en l'eficiència productiva, la seguretat alimentària i la sostenibilitat són de gran rellevància, per això entendre i controlar els mecanismes involucrats en la salut intestinal són clau per al futur de la producció avícola.

Aquest seminari pretén focalitzar l'Eteritis necròtica com una de les patologies intestinals principals en aus i descriure les estratègies nutricionals que s'estan seguint actualment per millorar la salut intestinal. També s'exposarà com l'ús d'additius en pinso (probiòtics) pot millorar la salut i el rendiment animal des d'un punt de vista científic i com les noves tecnologies -òmiques ((meta-) genòmica, transcriptòmica, proteòmica i metabolòmica) ja són un punt d'inflexió a la investigació en nutrició i sanitat animal.

Castellà
Preu: Gratuït
23/02/2023
15:00h - 17:50h
Places limitades
On line

Horari

15.00 h Presentació
15.10 h L'enteritis necròtica com a problema global a la producció avícola Dr. Mariano Fernández-Miyakawa. INTA (Argentina)
15.50 h Estratègies nutricionals actuals per millorar la salut intestinal en avicultura Dr. Gerard Santomà. Trouw Nutrition (Espanya)
16.30 h Efecte de diferents soques probiòtiques sobre la salut intestinal i el rendiment en pollastres d'engreix Dr. Joan Tarradas. IRTA (Espanya).
17.10 h Tècniques -òmiques: apropant el futur a la producció animal Dr. Antton Alberdi. CEH-UCPH (Dinamarca).
17.50 h Tancament jornada

Organitza

Comparteix

Col·labora

Lloc de realització

IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down