El projecte europeu Waste4Soil té com a objectiu desenvolupar solucions estandarditzades per ajudar a aconseguir la transició cap a una major sostenibilitat i circularitat del sistema alimentari arrelat al territori. Per això, considerem les especificitats dels contextos locals, variats en 7 Living-Labs a Europa, per proposar solucions utilitzables per a tothom, estudiant la valorització de residus de processament d'aliments Un dels Living-Labs es troba a Catalunya, un dels més ambiciós del projecte on produirem productes milloradors de sòl a partir de residus de la producció del vi (vinasses, rapa i brisa), l'oli d'oliva (sansa) i la cervesa (bagàs) i subproductes de porcí.
Per co-crear aquest Living-Lab diferents actors locals com agricultors, indústria alimentària, societat civil, responsables polítics i administratius i ONGs, a banda del món acadèmic, es reuniran per col·laborar en diferents activitats.
Aquest és el segon dels grups de treball que se celebraran en el marc del projecte i ens complauria la teva col·laboració en aquest Living-Lab i la participació a futurs esdeveniments a on co-produirem el coneixement desenvolupat.
Deixa'ns el teu correu electrònic perquè puguem avisar-te quan aquesta activitat obri inscripcions.