Maria Font
Maria Font i Furnols és Enginyera Agrònoma (1994), llicenciada en ciència i tecnologia dels aliments (1997) i en psicologia (2011). Va obtenir el doctorat en 2000 en el Departament d’estadística i Investigació Operativa de la Universitat Politècnica de Catalunya. Treballa com a investigadora a l’IRTA des de 2000 en temes de qualitat de canal i carn i en l’ús de la tomografia computeritzada per l’avaluació d’animals vius i els seus canals. Ha participat en diferents projectes nacionals i internacionals. Té més de 70 publicacions científiques i més de 50 de divulgació, això com diversos capítols de llibre.
Albert Brun
Albert Brun i Pujol, és Enginyer Tècnic Agrícola (2010) i Màster en Biotecnologia Alimentària (2011) per la Universitat de Girona. És tècnic de suport al Programa de Qualitat de Producte de l'IRTA des de fa 8 anys. Treballa en temes de qualitat de la canal i la carn i en classificació de canals. Ha participat en el calibratge d'equips per a la classificació de canals porcines, així com en la utilització de la tomografia computada i l'anàlisi d'imatges per a l'avaluació corporal d'animals vius i canals.