L’alimentació de les vaques és un dels costos més importants de les granges. De la bona gestió de l’alimentació en depèn la quantitat i la qualitat de la llet produïda. El blat de moro sovint és el farratge més important i que constitueix la base de l’alimentació en moltes explotacions, però les necessitats hídriques són molt elevades i en situacions d’estrès hídric cal disposar d’una alternativa. En el sorgo existeix una gran variabilitat de material vegetal, molt sovint desconegut, que el fa un cultiu idoni per poder obtenir un farratge assimilable al del blat de moro. Conèixer bé el comportament dels diferents tipus de sorgo, en diferents situacions de maneig, i definir l’objectiu de la qualitat del farratge a assolir en cada explotació ha de ser el primer pas per poder tirar endavant una alternativa d’èxit.
Part de la informació que es presenta s’ha obtingut en el marc de les següents actuacions i projectes:
Projecte Living Labs X_AgriTech
Deixa'ns el teu correu electrònic perquè puguem avisar-te quan aquesta activitat obri inscripcions.