Jornada anual del noguer

Sobre l'activitat

Som a la 14a Jornada tècnica del noguer. Aquest any es centrarà en l’aplicació de noves tecnologies al sector fructícola. En els últims anys, l’agricultura ha entrat en la seva pròpia revolució i cada cop més l’ajuda de noves tecnologies aporta més precisió en la gestió. Es busca una major automatització i eficiència que possibilitin l’obtenció de productes de qualitat, consumint menys recursos i disminuint els costos de producció.

Aquest any s’ha volgut donar un paper rellevant a empreses agrícoles innovadores, organitzant una jornada on en són les protagonistes amb una part demostrativa en camp. Es donen a conèixer noves eines i idees aplicables al conreu del noguer amb el repte de convertir- lo en un conreu més sostenible i capaç d’assolir els objectius de la fructicultura del segle XXI.

Castellà
Preu: Gratuïta
24/03/2023 - 24/03/2023
09:00h - 13:30h
Places limitades
Constantí

Horari

9.00 h Validació d’inscripcions
9.15 h Benvinguda
9.25 h Situació actual de la producció de nous a Espanya i França. Sra. Neus Aletà. Investigadora de l’IRTA. Sr. Fabrice Lheureux. Investigador del Ctifl. Nova era en la confusió sexual i plataforma agronòmica Sra. Verónica Martínez. Businness Development Manager de Semios. Pol·linització assistida, una eina ecològica contra el canvi climàtic.  Sr. Francisco Íñigo Moreno. Director Comercial de Alltitud i Agropolen. Maximitzar el cultiu del noguer utilitzant la biofertilització. Sr. Xavier Moncosí. Product Manager Lainco.
11.00 h Pausa cafè i visita estands
12.05 h Demostracions de camp: ∙ Gestió de la coberta vegetal sense herbicides Sr. Carlos Faro. Tècnic de Fructicultura de l’IRTA. ∙ Un mètode novedós de confusió sexual per al control de la carpocapsa en noguers (paintball) M2I Group. ∙ Heliosec: sistema d’eliminació d’efluents fitosanitaris Sr. Antonio Vera. Field Expert Nordeste de Syngenta. ∙ Agricultura de precisió, tecnologia 4.0, adaptada a la polvorització del noguer Sr. Jordi Miquel. Tècnic d’AMP Sprayers. ∙ La revolució electrostàtica: polvorització en noguer Sra. Eva Sánchez. Directora técnica en Bisari Agroinnovation.
14.00 h Fi de la jornada i dinar-networking (18€)

Organitza

Comparteix

Col·labora

Lloc de realització

IRTA Mas Bové
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down