L'IRTA a Alimentaria FoodTech’23

Sobre l'activitat

Alimentaria FoodTech ofereix una “arena” de trobada entre industrials, startups i investigadors

Alimentaria FoodTech (26-29 setembre 2023 - Fira Barcelona Gran Via) torna després de cinc anys d'aturada per actualitzar la seva oferta solucions d'automatització, digitalització, sostenibilitat i seguretat als industrials i distribuïdors del sector. Per a aquesta edició, la fira aposta per les empreses emergents, per la qual cosa afegeix una novetat interessant al saló: l'organització d'una àrea dedicada a la innovació tecnològica, anomenada “FoodTech Innovarena”. Aquesta nova àrea inclou un escenari de ponències, així com el recinte ”Startups Àrea”, l'objectiu del qual és facilitar trobades entre industrials, startups i investigadors.

L'organització del recinte Startups Area de FoodTech Innovarena es va confiar a l'IRTA, per la qual cosa hem agafat les regnes per animar els visitants professionals a programar oportunitats de trobada amb empreses rellevants, startups i investigadors.

A l'escenari Innovarena-Startups Área, més concretament, s'han programat:

• Presentació pública del CIPA i dels primers resultats de X_AgriTech
2 ponències amb AMEC: Proteïna Alternativa el 27 i Transformats carnis el 28 de setembre
20 casos d'innovació en un format de diàlegs entre empreses, startups i investigadors.
• 30 pitchings de startups (i TRL avançats) sobre solucions d'estalvi de costos operatius en indústries agroalimentàries, el 28 de setembre.

Des de l'IRTA esperem contribuir així a generar impactes positius en l'eficiència productiva, la seguretat, la sostenibilitat i, per descomptat, el negoci de les indústries agroalimentàries.

Castellà
Preu: Gratuït
26/09/2023 - 29/09/2023
10:30h - 17:00h
Places limitades
Barcelona

Horari

CONSULTA EL DETALL de cadascuna de les activitats DESCARREGANT EL PROGRAMA.
Oferim quatre dies de casos d'innovació amb empreses i ponències de valor sobre AgrTtech, Sostenibilitat, Proteïna Alternativa i Processats carnis.
Dediquem el dia 28/9, matí i tarda, accés a 30 Startups d'eficiència d'aigua, energia i subproductes a la indústria agroalimentària.

Organitza

Comparteix

Col·labora

Lloc de realització

Barcelona Recinto Gran Via
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down